nieuw ingerichte tuin

Dankzij een nieuw ingerichte tuin heb jij afgelopen jaar een topzomer gehad


Het afgelopen jaar is toch een bijzonder jaar geweest dat vrijwel door iedereen vanwege een belangrijke gebeurtenis bij zal blijven. Nooit eerder is de wereld zo plotseling tot stilstand gekomen als dit jaar en hebben mensen hun dag van alledag zo zeer zien veranderen als in 2020.  En dit allemaal dankzij een virus dat zijn intrede deed in januari en sindsdien de wereld drastisch heeft veranderd. 

Stiekem had je het wel zien aankomen en was je toch niet geheel verrast door de opkomst van het coronavirus. De vergaande gevolgen en de manier waarop de wereld reageerde had je echter niet voor ogen gehad. De plotselinge lockdown en het beperken van sociale contacten, kwamen echter niet geheel onverwachts en zodoende dat je er zoveel mogelijk op in probeerde te spelen, naarmate de verspreiding en de daarop volgende maatregelen zich van dag tot dag verder ontwikkelen.

Met bezigheden in en om het huis kun je bezig blijven en je tijd goed besteden

Gelukkig verviel je niet in plotselinge wanhoop en probeer je er in de tussentijd het beste van te maken. Omdat het al snel duidelijk was dat je er het beste aan deed om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, ging je daarom al snel aan de slag om steeds meer bezigheden in en rond het huis te bedenken, zodat je jezelf bezig kon houden en tegelijkertijd aanzienlijke veranderingen en verbeteringen aan te brengen.

Omdat je al wel aanvoelde dat de gebruikelijke vakantie hartje zomer er niet in zou zitten, ben je daarom in het voorjaar reeds aan de slag gegaan om je tuin drastisch aan te passen, om er zeker van te zijn dat deze voordat de zomer aanbrak, een stuk beter uitgerust en comfortabeler zou zijn dan voorheen. De kans dat je de zomer in Nederland zou moeten doorbrengen, werd met de dag groter en de mogelijkheid om comfortabel thuis te kunnen zijn daarmee steeds belangrijker.

Comfort in de tuin was belangrijk om de zomer goed door te brengen

Zodoende dat je aan de slag bent gegaan om achter in je tuin een comfortabele zithoek te creëren. Niks is immers zo fijn als ’s zomers kunnen genieten van de buitenlucht. Met een nieuw aangelegd tuinpad voorzien van subtiele verlichting verzekerde je jezelf van een passende toegang tot deze verborgen plek van comfort waar jij talloze zomeravonden hebt doorgebracht.

Van vuurhouten balken heb je een pergola gebouwd, zodat je altijd de schaduw op kunt zoeken wanneer de zon te fel is. En, zo heb je ondervonden, kan het buiten blijven onder een degelijke overkapping tijdens een intense regenbui, behoorlijk prettig zijn. Naast een comfortabele zithoek heb je daarnaast ook twee mooie ligbedden gekocht, zodat je de zomeravonden op de meest ontspannen manier kon doorbrengen. Wat is er fijner dan vanuit je achtertuin te kunnen genieten van een sterrenhemel met een goed glas wijn, terwijl je favoriete muziek zacht op de achtergrond speelt?

De mooie teakhouten ligbedden die je online hebt gevonden, hebben een warme, duurzame en natuurlijke uitstraling en passen daarom perfect bij de sfeer die je in de tuin wilde creëren. Je hebt er tijdens de afgelopen zomer dankbaar gebruik van gemaakt en vele avonden eindigden op deze manier in de tuin, ontspannen en relaxed op je ligbed, terwijl je genoot van weer een perfecte zomeravond!

You may also like

Comments are closed here.