industriele loft

Creëer meer ruimte met een verdiepingsvloer


Heeft u bijvoorbeeld een eigen sportschool die erg goed loopt? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk meer ruimte realiseren. Dit kunt u doen door te verhuizen naar een groter pand, dan is er echter wel een geschikt pand in de buurt nodig en het nodige budget. Ook kunt u kiezen om uw huidige pand uit te bouwen en op deze manier meer ruimte creëren. Er is voor sportscholen steeds meer vraag voor grote apparaten of een geheel krachthonk voor de nodige crossfit lessen. Dit vraagt om een grote ruimte, en snel ook. Is dit bij u het geval? Kies er dan voor om een verdiepingsvloer te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u meer ruimte krijgt in uw huidige pand zonder hier veel geld of tijd aan kwijt te zijn. Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een verdiepingsvloer? Lees dan verder, wij vertellen u hier meer over.

Het plaatsen van een verdiepingsvloer

Wat is een verdiepingsvloer eigenlijk? Een verdiepingsvloer is een constructie die ervoor zorgt dat er diverse etages ontstaan. Dit is een ideaal middel om meer ruimte in bijvoorbeeld een sportschool te creëren! Een verdiepingsvloer is ontzettend staar en heeft een zware toelaatbare belasting. Wilt u meerdere cardio apparaten op de verdiepingsvloer plaatsen? Of wilt u hier juist alle gewichten neer zetten? Geen probleem, de verdiepingsvloer is sterk genoeg om dit eenvoudig aan te kunnen. Tevens kan een verdiepingsvloer grote overspanningen hebben. 

Voordelen van een verdiepingsvloer

Ten opzichte van het verhuizen naar een ander pand, heeft een verdiepingsvloer veel voordelen. Zo kan een verdiepingsvloer later nogmaals worden uitgebreid waardoor u nóg meer ruimte creëert. Verder is een verdiepingsvloer verplaatsbaar. Dit is erg handig wanneer u niet zeker weet wat de beste opstelling voor uw ruimte is. En wellicht het belangrijkste voordeel: u heeft snel extra ruimte, zonder gedoe om een hypotheek of huur. Bekijk de website van Nolte Opslagsystemen voor meer informatie over verdiepingsvloeren en bekijk de mogelijkheden. Vragen? Neem contact op met de specialisten van deze partij. Zij kijken graag met u mee, helpen u verder en voorzien u van persoonlijk advies indien gewenst.

You may also like

Comments are closed here.