bouwlampen voor professioneel gebruik

Bouwlampen voor professioneel en particulier gebruikLED-Bouwlampen bieden een hoge lichtkwaliteit met een egaal licht zodat het licht degene die ermee werkt niet verblind. LED-werklampen zijn bovendien perfect geschikt voor elke lichtsituatie waardoor werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in alle omstandigheden. De LED-bouwlampen serie beschikt over veel handige functies en mogelijkheden, hebben een laag energieverbruik, een perfecte lichtkwaliteit en een buitengewoon lange levensduur. De bouwlampen kunnen:

·         Onder alle weersomstandigheden worden gebruikt

·         Binnen en buiten worden gebruikt

·         Rechtop, ondersteboven, horizontaal en verticaal worden gebruikt

·         Dichtbij en veraf worden gebruikt

De LED-technologie van de bouwlampen van Thorsman hebben een levensduur van zeker 50.000 uur en een laag energieverbruik. Halogeen bouwlampen worden heet en hebben een hoog brandrisico. Bouwlampen met LED-technologie worden niet heet en daarmee wordt het brandrisico beperkt. De bouwlampen zijn bovendien uitgerust met een rubber gecoat schokabsorberend frame waardoor ze gewoon blijven functioneren ook wanneer ze vallen.

Het beste adres om de nieuwe generatie bouwlampen te kopen


De nieuwe generatie LED-bouwlampen van Thorsman zijn dus ideaal te gebruiken door zowel professionals als particulieren. Koop je nu een nieuwe bouwlamp dan gaat die minimaal 20 jaar mee. Bij nlshop.se.com vind je een volledig uitgebreid assortiment LED-bouwlampen geschikt voor alle type gebruikers. De LED-bouwlampen zijn van uitstekende kwaliteit, bieden de beste prestaties en hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur waarbij het rubber gecoat schokabsorberend frame ervoor zorgt dat ook de omkasting tussen de 20 en 25 jaar zal meegaan. De LED-bouwlampen zijn ideaal voor particulieren, maar kunnen ook gebruikt worden bij grote projecten en op bouwplaatsen. Een Led bouwlamp heeft meerdere unieke functies zoals:

·         Een magneet

·         Een verstelbare beugel

·         Een bewegingssensor

·         Een gepatenteerde ophangband (waarmee licht op de meest effectiever manier wordt ondersteund)

Bouwlamp op statief


De LED-bouwlampen passen op een Thorsman statief. Dat statief zorgt voor meer flexibiliteit en een nog betere lichtverdeling. Zo heb je meer dan genoeg licht bij alle projecten en op elk oppervlak. Het statief is telescopisch in te stellen van 1.10 meter tot 3.10 meter en kan worden gebruikt voor LED-bouwlampen van 18W, 30W, 50W en bovendien voor de 17W oplaadbare bouwlamp. Voor meer licht kun je het statief uitbreiden met een dwarsbalk waardoor je twee bouwlampen kunt gebruiken. De LED-bouwlampen combineren functionaliteit met design en ergonomie. Heb je nog vragen over de aanschaf van een LED-bouwlamp kijk dan eens op de website van Schneider Electric, daar vind je een compleet overzicht van LED-bouwlampen met:

·         De beschrijving

·         Het vermogen

·         De levensduur

·         De benodigde voeding

·         Het formaat

·         Het gewicht

·         De IP-waarde

·         De lichtopbrengst

·         De kleurtemperatuur

You may also like

Comments are closed here.