tuinontwerp

Begin nu alvast met jouw nieuwe tuinontwerp


De meeste mensen zijn momenteel bezig met de feestdagen, het winterweer en oudjaarsdag. Je gedachten zijn niet bij het opknappen van de tuin, want voorlopig ga je er niet lekker in het zonnetje zitten met wat vrienden en een glas wijn. De kans is daardoor groot dat jouw tuin er niet bepaald sfeervol bijstaat en dat is natuurlijk ontzettend logisch. Toch raden we je sterk aan om eens kritisch naar je tuin te kijken en te bedenken of je deze in het voorjaar toch niet een opknapbeurt wilt geven. In dat geval kun je namelijk alvast beginnen met een plan! We geven je graag wat tips.

Scoor nu je nieuwe meubelen

Net als met kleding wat nu in de uitverkoop gaat, gebeurt dit ook met tuinmeubelen. Er zijn maar weinig mensen bezig met het kopen van nieuwe loungebank voor buiten in de tuin, waardoor er ontzettend veel producten afgeprijsd. Ook komen er in het voorjaar weer allerlei nieuwe collecties, dus moeten de collecties van dit jaar ruimte maken. Deze worden ook allemaal voor weinig verkocht. Je kunt dus gemakkelijk een nieuwe loungeset in de outlet kopen! Dit kan je wel honderden euro’s schelen, dus sla nu je slag!

Hoveniers zijn druk

Hoe eerder je een afspraak gemaakt hebt met een hovenier, hoe beter. Deze vakmannen zijn namelijk bijna het hele jaar door druk en plannen ver vooruit. De kans dat je er nu nog tussenkomt voor in het voorjaar of de zomer is aanwezig, dus pak direct die telefoon. Als je nog niet helemaal zeker bent van je ontwerp of benodigdheden is dat niet erg, want je hebt nog voldoende tijd om hier keuzes over te maken. Het belangrijkste is dat je een afspraak hebt gemaakt met de hovenier, zodat je verzekerd bent van een plekje volgend jaar.

Schakel hulp in van een ontwerper

Zoals al eerder vermeld zijn er nu weinig mensen bezig met het ontwerpen van een nieuwe tuin. Je kunt dus bij veel ontwerpers en filialen terecht, waarbij alle tijd voor jou genomen kan worden. Op de momenten dat het druk is kan het aanvoelen alsof je een nummertje bent en je hierdoor overhaaste beslissingen moet nemen. In het laagseizoen is dit niet aan de orde en kun je de tijd nemen met een ontwerper om jouw tuin helemaal jouw ding te maken.

You may also like

Comments are closed here.