tuinmeubelen van apple bee

Apple Bee tuinmeubelen, innovatieve tuinmeubelen van kwaliteitsmaterialen


Maak kennis met Apple Bee tuinmeubelen

Als je houdt van de mooie dingen in het leven en prijs stelt op comfort, kwaliteit en stijlvolle ontwerpen uit eigen land, dan is Apple Bee een merk voor jou. Apple Bee tuinmeubelen zijn uniek.

Wat is er zo bijzonder aan Apple Bee tuinmeubelen?

Wat opvalt aan Apple Bee tuinmeubels zijn de ingetogen stilering, de
fijne kwaliteitsmaterialen en de natuurlijke tinten. De lounge sets ogen zowel modern en hedendaags, als tijdloos en dat is een bijzondere kwaliteit. Eenvoudig en toch beslist geen dertien-in-een-dozijn en… Apple Bee tuinmeubels zijn puur Nederlands design.

Milou loungeset. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Kom tot rust in een comfortabele tuinmeubel set van Apple Bee

Buiten tot rust komen of juist met vrienden of familie een gezellige tijd beleven in je tuin of op je dakterras, wat is er heerlijker dan dat? Als je graag gebruik maakt van je buitenruimte is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de meubelen, die je daar neerzet. Net als de inrichting van je woonkamer is ook de inrichting van je tuin en het tuinmeubilair bepalend voor de sfeer en het karakter van je omgeving. Apple Bee tuinmeubelen ze zijn een streling voor het oog van iedereen die prijs stelt op esthetiek, ingetogen charme en een tijdloze, maar hedendaagse uitstraling.

Tuinset Milou. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Apple Bee tuinmeubels: Design uit eigen land

De oprichter van tuinmeubelen van Apple Bee houdt van eenvoudige belijningen, waarbij de vorm de functie volgt. Dat betekent niet dat de ontwerpen van tuinmeubelen van Apple Bee niet plezierig mogen zijn om naar te kijken. De esthetische kant is wel degelijk heel belangrijk. Maar het gaat bij tuinmeubelen van Apple Bee nooit om losse onderdelen die de aandacht trekken. Altijd is er bij Apple Bee tuinmeubels een totaalbeeld Van rust en krachtige belijning. Hoewel de tuinmeubels van Apple Bee eenvoudig genoemd kunnen worden zijn ze toch niet minimalistisch want tuinmeubels van Apple Bee hebben altijd een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. De functie van tuinmeubelen is immers dat zie je uitnodigen om te komen zitten en te genieten. Daarom zijn de tuinmeubels van Apple Bee vaak wel strak maar zeker niet streng. Dat geldt ook voor de materialen. De materialen zijn altijd prettig om aan te raken en vriendelijk om te zien.

Voordeel van deze manier van ontwerpen en produceren is dat de meubelen en accessoires modern en toch tijdloos zijn. Dit Nederlandse merk is wars van tijdelijke hypes en modegrillen. De soepele lijnen van de Apple Bee loungesets, de prettige kussens en de natuurlijke kleuren, blijken ook na vele jaren nog In de smaak te vallen. Sommige modellen zitten al 16 jaar ongewijzigd elk jaar In de collectie en blijven onverminderd populair.

Kwaliteit en vakmanschap bij elke Apple Bee loungeset

Condor loungeset. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Elke Apple Bee loungeset is niet alleen zorgvuldig ontworpen, maar wordt ook zorgvuldig gemaakt. De toewijding waarmede ambachtslieden aan ieder meubelstuk werken, straalt je tegemoet Als je kijkt naar de afwerking en de precisie waarmee de meubelen in elkaar gezet zijn. Door gebruik te maken van bekende materialen, zoals hout en aluminium maar ook nieuwe materialen te ontwikkelen, blijft het merk zich vernieuwen en verbeteren. Een nieuw materiaal dat, inmiddels ruim 20 jaar geleden door het team is ontwikkeld, is het Biculair wickerdraad. Dit is een materiaal dat gebruikt wordt in plaats van het klassieke rotan voor terrasmeubelen. Je Apple Bee loungeset ziet er net zo mooi uit maar is volledig weersbestendig.

Bijou Loungeset. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Materialen voor Apple Bee tuinset: Vertrouwd én innovatief

Tuinset Condor. Klik op de afbeelding voor meer informatie

De tuinmeubelen van Apple Bee zijn onder meer vervaardigd uit gecertificeerd teakhout. Dit is op duurzame wijze verbouwd en je kunt de
Teak Apple Bee tuinset dan ook met een gerust (milieu)hart aanschaffen. Wel zo’n prettige gedachte.
Behalve teak, gebruikt Apple Bee ook andere mooie materialen, zoals vlechtwerk van riet, aluminium en rope & belt.

Apple Bee tuinset van Rope & belt

Bijou tuinstoel. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Rope & belt staat voor een techniek waarbij tussen een frame van aluminium touwen zijn gespannen en Samen geknoopt. Op de kruispunten van de touwen bevinden zich kralen. Dit geeft een stoer, decoratief effect. Erg mooi als je houdt van tuinmeubelen die er niet zo massief uitzien, want het touwwerk geeft een zekere transparantie.

Light weight concrete

Salontafel Crete Bronze. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Een heel interessant materiaal is light weight concrete, lichtgewicht beton dus eigenlijk. Hiervan bestaan prachtige gestileerde tuintafels in verschillende ontwerpen en verschillende afmetingen. Tuinmeubels van Apple Bee met de look van beton maar niet het gewicht. The best of both worlds!
Nu zou je kunnen verwachten dat een dergelijk materiaal er plastic achtig uitziet Dit is niet het geval de binnen- en buitenkant van de tafelbladen zijn gemaakt van cement, dat is versterkt met composiet en magnesium. Dankzij het magnesium blijft het beton licht van gewicht maar toch sterk, De composiet, gemaakt van polyurethaan (PU), zorgt dat het blad waterafstotend is. De tafel is dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden, ook tegen strenge vorst. Schoon houden is ook al geen enkel probleem: gewoon een spons met lauw water erover en: klaar.

Apple Bee tuinsets van aluminium

Sticks and more lounge. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Bij aluminium denk je al snel aan de wat goedkoop aandoende stoeltjes op een horecaterras. Maar aluminium kan ook prachtig verwerkt worden als onderstellen, die eruit zien als profielen van staal of gietijzer. Je hebt dan alleen niet het bijbehorende zware gewicht. Aluminium is een licht maar zeer sterk materiaal.

Twiggy, de boomstammentafel

Als je een voorkeur hebt voor simpel, met een rauwe uitstraling, dan zijn de Twiggy tafels echt iets voor jou. Deze tafels zijn gemaakt van massieve boomstammen en ze hebben een stevig handvat, gemaakt van touw. De stammetjes staan rechtop en vormen dus met de kopse kanten het tafelblad. Dit geeft een mooie robuuste uitstraling maar Er is een truc: als deze tafel massief zou zijn zou hij niet te tillen zijn. Daarom zijn bij de grote modellen alleen de stammetjes aan de buitenkant massief en zijn de binnenste stammen hol.
Deze tafels combineren prachtig met andere Apple Bee tuinsets, omdat ze zo naturel van uitstraling zijn. De tafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, zowel vierkant als rechthoekig. Er is o.a. ook een Apple Bee loungebank in de Twiggy serie.

Lange levensduur

Apple Bee loungesets zijn van topkwaliteit en bij goed onderhoud is een zeer lange levensduur dan ook gegarandeerd. Een Apple Bee lounge set koop je niet voor een paar seizoenen, je hebt van je Apple Bee loungebank vele jaren plezier. Apple Bee loungebanken zijn niet alleen fraai maar ook degelijk.

Apple Bee loungebanken: Ook voor de kleine tuin

Cocoon loungeset met twiggy bijettafel. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Een Apple Bee tuinset is niet alleen weggelegd voor mensen met een enorm grote tuin. Je kunt de Apple Bee tuinsets namelijk zelf samenstellen. Met twee of wel acht elementen bouw je zelf een geheel, dat past bij jouw tuin of terras.
De meeste lounge sets zijn modulair. Je kunt dus de onderdelen indelen op de manier waarop jij dat wil. Denk bijvoorbeeld aan een tweezitter als basis, met daaraan vast een hoekmodule en aan de andere kant een bank met een teak tafel. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van alle verschillende modellen bestaan modules in verschillende afmetingen, die over het algemeen allemaal met elkaar te combineren zijn. Heb je dus eenmaal voor een bepaalde look gekozen dan kun je je zet later altijd nog uitbreiden.
Zelf een op zichzelf staand onderdeel uit de collectie biedt mogelijkheden, in een kleine tuin; wat zou je bijvoorbeeld zeggen van een Cocoon Daybed van vlechtwerk? Dat is één enkel meubel waar je heerlijk met zijn tweetjes in weg kunt kruipen en dat er ook nog eens prachtig uitziet. Een pronkstuk in je tuin of op je (dak)terras.

Loungeset long Island. Klik op de afbeelding voor meer informatie

Kortom… Apple Bee loungebanken zijn

Apple Bee loungebanken, stoelen en tafels zijn stuk voor stuk juweeltjes.
Dat geldt voor alle accessoires en alle meubelen, waaronder de Apple Bee loungesets, die je creëert met individuele elementen.
Met een Apple Bee loungebank, daybed, tafel of fauteuil vertaal je gemak naar stijl en andersom.

You may also like

Comments are closed here.