Aluminium online bij ALUMINIUMvakman.nl


Iedereen wilt sfeervol wonen en wat is er nu sfeervoller dan een strak & mooi afgewerkt interieur. Voor de spreekwoordelijke puntjes op de i wordt steeds vaker gebruik gemaakt van aluminium profielen. Denk hierbij aan het mooi afwerken van het toilet, de keuken, de badkamer, de trap, etc. Vandaar dat wij van woonsfeervol.nl aan de medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl gevraagd hebben om ons hier eens iets meer over te vertellen!

Over aluminiumvakman.nl

Eerst kort even iets over onszelf. Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt je een gerichte collectie aluminium profielen – de meest gebruikte types en afmetingen – online. Wij staan hierbij garant voor goede kwaliteit aluminium en nauwkeurig zaagwerk (in eigen zagerij!). Dit stelt ons in staat om snel maatwerk profielen uit te kunnen leveren, voor een scherpe prijs. Wij zijn daarnaast volledig gericht op online verkoop, waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Om een voorbeeldje te noemen: Alle aluminium buizen van ALUMINIUMvakman.nl kunnen online op maat besteld worden in een lengte van 10 cm t/m 600 cm. En met op maat bedoelen we ook echt tot op de millimeter nauwkeurig op maat!

Kokers voor constructie doeleinden. 

De moderne aannemer, maar zeker ook doe-het-zelver / klusser kan niet meer zonder aluminium profielen. Kokers van aluminium worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt in de (constructie)bouw, maar ook steeds vaker voor een grote diversiteit aan interieur toepassingen. Denk hierbij aan het vervaardigen van een maatwerk kasten, of de realisatie van een mooie terrasoverkapping, of als ‘stabilisatieprofiel’. Wil je meer weten, bekijk hier dan meteen even alle aluminium kokers van ALUMINIUMvakman.nl, hier vind je ook veel specifieke productinformatie! Bij een serieuze klus is het gebruik van alu kokers vaak gewenst en ook is het hierbij veelvoorkomend dat deze in verstek gezaagd moeten worden. 

Voor het afwerken van uw interieur.

Naast constructiedoeleinden worden aluminium profielen ook voor het mooi en strak afwerken veelvuldig gebruikt binnenshuis. Vooral hoekprofielen, U profielen en strips worden veel als ‘afwerkprofiel’ gebruikt. De keuze voor aluminium is naast praktisch ook nog eens voordelig. Aluminium is extreem licht, sterk, duurzaam, goed te bewerken, slijtvast, corrosiebestendig en relatief voordelig; Vaak een goede keuze dus!

You may also like

Comments are closed here.