Aluminium barset voor in de tuin

Aluminium barsets voor in de tuin: mooi, stijlvol en duurzaam


Aluminium barset voor buiten wordt steeds populairder

Het fenomeen aluminium barsets voor buiten is de laatste jaren in Nederland steeds vaker te zien in tuinen en op Nederlandse terrassen. Aluminium barsets zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar worden op dusdanige wijze gemaakt dat ze ook zeer duurzaam zijn. Wat maakt een aluminium barset zo mooi en praktisch? Welke voordelen hebben aluminium barsets voor in de tuin eigenlijk? En welk soort modellen aluminium barsets die je in de tuin kunt plaatsen, of op een terras, bestaan er vandaag de dag zoal?

Lifestyle Cerro Barset (klik voor meer informatie)

Een aluminium barset voor in de tuin is praktisch tijdens relaxmomenten en bij de barbecue

Als de zonnige maanden weer aanbreken, in de lente en zomer, is het tijd om je tuin klaar te maken voor de geneugten van het zomerseizoen. De tuin verdient een grondige opknapbeurt. Natuurlijk zorg je voor een strakke grasmat, al dan niet van kunstgras, snoei je de heggen en struiken en vernieuw je – als dat nodig is – het tuinmeubilair. Maar voor optimaal comfort in de tuin is meer nodig. Daarom kopen steeds meer mensen een fraaie aluminium barset om in de tuin te gebruiken. In combinatie met een loungeset en/of barbecue biedt een aluminium barset voor in de tuin optimaal comfort en gebruiksgemak. Tijdens een heerlijke barbecue met vrienden, familie of buurtgenoten kun je heerlijk gebruikmaken van jouw aluminium barset. Zorg daarbij voor een klein barretje in de buurt en je hebt altijd een lekker drankje voor handen, perfect op temperatuur. En wat is er lekkerder dan een alcoholisch drankje tijdens een gezellige barbecue, terwijl je relaxed op jouw barkruk zit? Of om lekker met je partner een wijntje te drinken als je heerlijk van de zon geniet op jouw bar loungeset in de tuin? Aluminium barsets die in de tuin geplaatst worden zijn dan ook erg praktisch. Het drinken voor jouw en de gasten – of het nu gaat om wijn, bier, fris of een lekker sapje – ligt voor het grijpen als je er een koelkast of barruimte bijplaatst. Door jouw aluminium loungeset te voorzien van een koelkast als aanvulling, heb je altijd drankjes voor handen en hoef je niet telkens van buiten naar binnen – en vice versa – te lopen. En erg fijn is natuurlijk ook het feit dat de flesjes bier, de wijnfles(sen) of prikdranken perfect op temperatuur zijn als ze gedronken worden. Je hoeft dus niet eens van jouw relaxte barstoel af te komen, maar buigt voorover richting koelkast en… klaar is Kees!

Nomad Bar tuinset (klik voor meer info)

Aluminium barsets voor buiten zien er luxueus en stijlvol uit

Naast het feit dat een aluminium barset voor buiten praktisch en comfortabel is, geeft een aluminium barset een extra luxueuze uitstraling aan de tuin. Als je van sfeer, luxe en uitstraling houdt, is een barset dan ook een verstandige keuze.

Apple Bee Hawaii/ Rough x (klik voor meer info)

Wie kiest voor aluminium barsets voor in de tuin gaat voor duurzaamheid en voor het milieu

Moderne aluminium barsets zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar gaan ook erg lang mee en daardoor extra duurzaam. Een aluminium barset voor buiten kan tegen een stootje. Weersomstandigheden hebben geen invloed op het rvs materiaal. Terwijl, ook dat is voordelig, aluminium als materiaal natuurlijk perfect recyclebaar is. Dat betekent dat je met dit soort aluminium bars kiest voor tuinmeubilair met een lange levensduur. Zo doe je iets goeds voor het klimaat en draag je bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Eco Goa Barset 7 delig (klik voor meer info)

Diverse modellen aluminium barsets: de keuze is groot

Een groot voordeel van het fenomeen aluminium barset is de uitgebreide keuze aan modellen en soorten. Aluminium barsets zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten. Feitelijk is er voor elke smaak – of je nu van klassiek, industrieel of van hypermodern houdt – wel een geschikte tuinbar te vinden die in jouw tuin past. Een populair model die perfect in de tuin staat is bijvoorbeeld de aluminium barset voor in de tuin van het merk en model Bellagio Romano. De gave en strakke aluminium barsets van dit merk kun je krijgen in tweedelige, driedelige, maar ook in zevendelige sets. Heb je een kleine tuin of balkon, dan is de Bellagio Romano in kleinere uitvoering een ideale oplossing. Bij een grote tuin is de 7-delige barset ideaal, zeker als je regelmatig gasten over de vloer krijgt. Een aanrader is ook de strak ontworpen, hypermoderne Lifestyle Cerro barset. Deze barset is een tijdloze klassieker die voordelig geprijsd is en lang meegaat. Houd je van iets meer kleur en een excentriekere uitstraling? Dan is de vrolijke Apple Bee Hawaii 80cm vijfdelige barset wellicht de ideale keuze. Meer dan populair is de laatste tijd ook de prachtige Nomad bar tuinset 5-delig aluminium. Deze zwarte aluminium barset is erg populair. Zoek je ten slotte een barset van aluminium die je altijd buiten kunt laten staan? Ga dan voor de ecologisch verantwoorde zevendelige barset Eco Goa 4 Seasons Outdoor.

Bellagio Romano 150 cm barset (klik voor meer info)

You may also like

Comments are closed here.