Altijd een passende vensterbank voor binnen & buiten bij NATUURSTEENvakman.nl


Met een top collectie vensterbanken slaagt u bij ons altijd, of u nu zoekt naar een vensterbank voor binnen, of een vensterbank (lees: raamdorpel) voor buiten. Met een eigen natuursteen zagerij & een team ervaren vakmannen zorgen wij altijd voor een prachtige vensterbank op maat. Een vensterbank online kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit materialen, zorgvuldig op maat vervaardigd, snel geleverd en altijd voor de beste prijs!

Een vensterbank voor buiten, wat is dit eigenlijk precies?

Een vensterbank voor buiten, oftewel een raamdorpel, bestelt u online voordelig en eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Maar wat is dit nu eigenlijk precies en heeft u deze nodig? Een raamdorpel is een belangrijk onderdeel van een mooie en vooral ook functionele gevel. Met een raamdorpel zorgt u, naast een mooie afwerking, voor een goede afwatering. Met een raamdorpel voorkomt u dat (regen)water en vocht in de onderliggende gevel terecht komt. Ook zorgt het voor een schone gevel, omdat er geen water meer langs de gevel loopt. Onze raamdorpels (buiten vensterbanken) zijn dan ook altijd voorzien van een waterhol, voor een goede afwatering, vandaar ook de term ‘waterslag’. 

De meest gebruikte buiten vensterbank betreft de ‘schuin aflopende’ variant. Vandaar dan ook dat u bij NATUURSTEENvakman.nl deze variant direct online kunt bestellen, in een lengte naar wens tot maximaal 230 cm. Er zijn diverse keuzes op het gebied van materiaal voor raamdorpels, naast natuursteen dorpels zijn er ook kunststof, metalen en betonnen raamdorpels te koop. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u een gerichte selectie raamdorpels van Belgisch hardsteen, naast degelijk en duurzaam geeft deze dorpel echt een extra accent aan een gevel, voor een authentieke, levendige en stijlvolle uitstraling! Deze schuin aflopende raamdorpels op maat zagen wij in eigen natuursteen zagerij perfect op maat en leveren wij voor de beste prijs snel bij u thuis.

Dezelfde stijl voor binnen & buiten.

Onze raamdorpels zijn vervaardigd uit topkwaliteit Belgisch hardsteen, (licht) gezoet met die mooie grijsblauwe kleurtint en levendige uitstraling. Vaak is het gewenst om deze stijl ‘door te trekken’, zowel binnen als buiten. Vandaar dat wij zowel voor buiten (muurafdekkers, paalmutsen en buiten (deur) dorpels, als voor binnen (vensterbanken, binnen dorpels en plinten) een grote collectie producten van gezoet Belgisch hardsteen aanbieden, zo bent u verzekerd van een mooi geheel!

 

You may also like

Comments are closed here.