5 alternatieve manieren om bouwgaas in je interieur te gebruiken


De revolutie in interieurontwerp heeft bouwgaas tot een functioneel praktisch product getransformeerd. Door gaaspanelen in je interieur te verwerken kun je stijlvolle plaatsen creëren. Ontwerpers van commerciële en residentiële ruimtes houden van de effecten enorme veelzijdigheid van bouwgaas. Of het nu gebruikt wordt als een kamerverdeler, trapleuning of om ​​een totaal nieuw licht te werpen op de sfeer van een interieur, de ideeën om bouwgaas in je interieur te gebruiken zijn eindeloos en erg trendy geworden.

Industrieel bouwgaas verdient aandacht voor zowel binnen- als buitengebruik. Hieronder volgen enkele van onze favoriete voorbeelden van interieurontwerpen met gaaspanelen.

Looppaden binnen en buiten

Gaaspanelen in je interieur kunnen perfect gebruikt worden voor mezzanines, trappen en loopbruggen, omdat de stevigheid en het lichte gewicht ervoor zorgen dat het een duurzame en doeltreffende keuze is. Bovendien is het eenvoudig te verkrijgen, eenvoudig te installeren, brengt het openheid en vereist het een relatief minimale ondersteuningsstructuur.

Plafonds

De lichtdoorlatendheid en het vermogen om gebruikt te worden voor overdekkingen die niet ondersteund worden, maakt van bouwgaas een uitstekende keuze voor plafonds voor zowel binnen als buiten.

Gazebo van draadgaas

Met de juiste structuur kan het de vegetatie in je tuin perfect ondersteunen en een zithoek buitenshuis subtiel definiëren. Draadgaas in je interieur gebruiken moet niet altijd verfijnd zijn. Als vegetatiemuur wordt het uiteindelijk na verloop van tijd verborgen. Maar het kost planten de tijd om zich volledig te vestigen! In tussentijd zorgt het bouwgaas voor schaduw.

Bouwgaas als omheining

Je hoeft niet altijd bouwgaas in je interieur te gebruiken om een uniek idee tot uiting te brengen. Het gebruik van geperforeerde gaaspanelen vormen een groot landschapsscherm. De dikte van het staal, samen met de gatafstand, kan speciaal worden ontworpen om loodrechte aanzichten mogelijk te maken. De panelen hebben een gewicht en stevigheid die verandert met het perspectief van de kijker.

Trapleuningen

Er bestaat niks mooier dan de combinatie van hout en staal. Draadgaas in je interieur als trapleuning brengt een unieke sfeer in je huis. De warmte van het hout en de kilte van het staal maken het geheel subliem, echt trendy en luxueus. En niet alleen binnen! Ook buiten als terrasleuning bijvoorbeeld!

You may also like

Comments are closed here.