verhuizers

3 belangrijke tips voor als je gaat verhuizen


Vanaf het moment dat je weet dat je gaat verhuizen, slaat de stress (en soms zelfs paniek) toe. Alleen al de gedachte aan wat er moet gebeuren en hoeveel tijd en energie het kost om het te doen, kan erg overweldigend zijn. . Dit is volkomen normaal, zorg er echter wel voor dat je die eerste fase van stress en zorgen probeert te overwinnen door geen tijd te verspillen en een solide plan op te stellen. Een van die dingen kan bijvoorbeeld zijn op zoek te gaan naar erkende verhuizers Amsterdam, of voor welke regio dan ook. Dat kan namelijk al een hoop stress weghalen.

Het belang van het plannen van elk detail van wat er komt kijken bij het verhuizen van het ene huis naar het andere, is cruciaal om het proces te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Hoewel er nog steeds wat stress bij komt kijken, maakt het een wereld van verschil om een ​​plan te hebben dat je helpt op schema te blijven en voorbereid te zijn op onvoorziene omstandigheden. Dat gezegd hebbende, laten we je 3 cruciale punten geven waarmee je rekening moet houden bij een verhuizing.

Schat de kosten in

Een huis kopen of de kosten van borg, etc. voor een huurwoning zijn al duur genoeg, maar helaas houden de uitgaven daar niet op bij een verhuizing. Afgezien van grotere kosten, zoals het huren van een verhuiswagen en het kopen van verpakkingsmateriaal, zijn er kleine uitgaven die vaak veel meer kosten dan je denkt. Als je een ruwe schatting hebt van de kosten, kun je een voor jou haalbaar budget samenstellen en daarbinnen de verhuizing verder plannen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende kosten die je waarschijnlijk zult maken bij een verhuizing:

  • Een verhuisbedrijf inhuren, dit kan per regio verschillen en zoek altijd binnen die eigen regio, zoals een verhuisbedrijf Amsterdam, als je daar woont. 
  • Verpakking Benodigdheden kopen 
  • Nutsdiensten zoals kabel en wifi opnieuw verhuizen
  • Verhuis Schoonmaak door een professional (optioneel)
  • Afhalen bestellen wegens gebrek aan tijd om te koken
  • Extra kosten die gepaard gaan met het verhuizen naar het nieuwe huis

Maak een inpak schema

Vaker wel dan niet, is het proces van het inpakken van al je bezittingen overdonderend. Hoewel weken of maanden misschien lang lijken, tel je voor je het weet de dagen af ​​tot je verhuist en begint de race tegen de klok! Dit is precies de situatie die je moet vermijden door simpelweg een inpak schema op te stellen om je op het goede spoor te houden.

De meest efficiënte en voordelige manier om dit te doen, is door een tijdlijn te hebben waarin je aangeeft hoeveel van jouw spullen je op een bepaalde datum wilt hebben ingepakt. Als je bijvoorbeeld twee maanden tot de verhuisdag hebt, moet je aan het einde van de eerste maand ten minste 60% -70% van de bezittingen hebben ingepakt. Dit komt omdat naarmate de datum dichterbij komt, je een heleboel last-minute dingen zult tegenkomen.

Ruim op voordat je verhuist

Ongeacht hoe lang je in je huidige huis hebt gewoond, jij en je gezin zullen spullen hebben verzameld die niet naar je nieuwe huis hoeven worden overgebracht. Veel mensen die voor het eerst verhuizen, maken de fout om alles mee te nemen, ook al is de kans dat ze bepaalde spullen gebruiken erg klein. Door deze verhuis fout te vermijden, kun je niet alleen een schoner en beter georganiseerd huis hebben op je nieuwe plek, maar wanneer je verhuist, verkort het ook de inpaktijd!

You may also like

Comments are closed here.