veilig wonen

Veilig wonen


Of je nu woont in een gezinswoning of een appartement, het is altijd fijn te weten dat je huis of appartement goed beveiligd is. Inbrekers liggen altijd op de loer om je van je kostbare spullen te beroven. Je huis goed beveiligen hoeft echt geen honderden euro’s te kosten. In dit artikel laten we je diverse producten zien waarmee je het huis simpel en toch goed kunt beveiligen.

Video deurbel, altijd iemand thuis

Wanneer je de standaard deurbel vervangt door een video deurbel is er altijd iemand thuis, virtueel of fysiek. Wanneer er iemand aan je voordeur staat ontvang je een melding via een app en kun je diegene zien en spreken. Dat kan handig zijn wanneer de postbode aan de deur staat, maar op deze manier word je ook gewaarschuwd wanneer bepaalde personen zich verdacht gedragen. Wanneer ’s avonds laat de deurbel gaat kun je zien wie er voor de deur staat en zelf beslissen of je opendoet. Voor veel video deurbellen is het niet nodig om een abonnement af te sluiten. In de BCC folder vind je een video deurbel van het merk Eufy.  

Alarmsysteem voor thuis

Vertrouwen is goed, maar controleren altijd nog beter. Met een alarmsysteem in huis wordt er alarm geslagen wanneer iemand een raam of deur probeert te forceren. Een alarmsysteem kan bestaan uit een basisstation, diverse sensoren, bewegingsmelder en sirene. De sensoren kunnen worden gebruikt op ramen en deuren maar ook op kattenluiken, schuif-of kiepramen of garagedeuren. Op een basisstation kunnen maar liefst 48 sensoren worden aangesloten. De sirene is ook zeer doeltreffend. Wanneer iemand je huis probeert binnen te dringen zal het 100 DB luide alarm ze zeker afschrikken. De hele dag van huis en toch even kijken hoe het er thuis aan toe gaat? Via de app maak je eenvoudig verbinding met het alarmsysteem.

Buitenverlichting met sensoren

Als inbrekers ergens een hekel aan hebben is het aan geluid en licht. Een buitenlamp met sensor aan je voordeur of bij de garage zal inbrekers zeker afschrikken. Doordat de lamp voorzien is van sensoren zal deze alleen aanspringen wanneer iets voor de sensor beweegt. Op deze manier is het niet nodig dat de buitenlamp de hele nacht brandt en dus extra stroom verbruikt. Daarnaast kan het ook voor jezelf heel handig zijn dat het licht even aanspringt wanneer je komt aanrijden op de oprit en de voordeur wil openen.

You may also like

Comments are closed here.