oud ijzer rotterdam

Oud ijzer RotterdamOud ijzer Rotterdam: oud ijzer brengt nog steeds geld op, zeker in Rotterdam. Want in Rotterdam vind je schroothandel Krommenhoek Metals. Dit bedrijf zamelt oud ijzer en oude metalen in en zorgt ervoor dat deze materialen zoveel mogelijk worden gerecycled waarna ze over heel de wereld worden verspreid om opnieuw te worden verwerkt. Door de ligging direct naast de A20 is het ook makkelijk om je oude ijzer of oude metalen (schroot) in te leveren bij Krommenhoek Metals. Zo lever je samen met heel veel andere Nederlanders, Belgen en Duitsers een grote bijdrage aan het proces van metaal recycling. Krommenhoek Metals is transparant over de prijzen die ze bieden voor oud ijzer of ander metalen en die prijzen vind je tevens terug op hun website.

Oud ijzer brengen

Heb je oud ijzer of andere metalen die je graag kwijt wilt? Lever ze dan in bij Krommenhoek Metals. Kijk eerst op www.kh-metals.nl voor de actuele prijs. Zo weet je precies welke prijs je kunt verwachten voor je oude metalen. Je kunt ook gelijk zien welke metalen je kunt inleveren. Weet je niet zeker of je het materiaal dat jij wilt afvoeren kunt inleveren? Maak er dan een foto van en stuur deze via Whatsapp naar kh-metals. Je hoort binnen korte tijd wat je het beste met dat materiaal kunt doen. Er is op de werf altijd iemand aanwezig die kan helpen met het lossen van oud ijzer en oude metalen. Deze materialen worden direct gewogen en met je afgerekend. Je kunt voor de afrekening kiezen uit direct pinnen (je pint dan gewoon het afgesproken bedrag en neemt dit contant mee naar huis) of je laat het bijschrijven op je bankrekening. Dan staat het geld direct op je rekening. 

Containerservice voor oude metalen

Heb je vaker een vracht oud ijzer? Dan kun je gebruik maken van de containerservice voor oud metaal. Er wordt dan een container of box geplaatst op een door jou uitgezochte plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een box of container tussen de 1 en 40 kubieke meter.

Hoe werkt de containerservice voor oude metalen? 

Heb je oude metalen dan neem je contact op met kh-metals en je geeft aan hoeveel oude metalen je denkt te hebben of hoe groot de container moet zijn die je wilt hebben. Die container of box wordt geplaatst op de plek die je hebt aangegeven. Is de container (of box) vol dan kun je een mailtje sturen of even bellen en Krommenhoek Metals komt de geplaatste container binnen 24 uur weer ophalen. Wanneer de container of box op de werf aankomt wordt deze gewogen en wordt het bedrag dat de metalen waard zijn aan je uitbetaald via de bank.

You may also like

Comments are closed here.