landelijke badkamer

Landelijke badmeubels


Van Heck badkamers staat bekend vanwege haar landelijke badkamers. De landelijke stijl is al erg lang populair. Grote woonmerken maakten gebruik van landelijke interieurs en de badkamer kan dus ook niet achterblijven. Tot op de dag van vandaag zien we dat de landelijke badkamers nog steeds erg geliefd zijn bij het grote publiek. Dat is dan ook de reden dat we hierop inspelen met onze collectie. We durven inmiddels te stellen dat wij de grootste collectie in landelijke badkamers hebben.

Maar wat is nou eigenlijk landelijk? 

Landelijke typeert zich door te werken met natuurlijke kleuren en materialen. Hierdoor maak je van je badkamer een warme en rustige omgeving waar je heerlijk tot rust kan komen na een dag werken. De combinatie van verschillende kleuren en materialen kan de landelijke sfeer in de badkamer creëren. Het is ook erg leuk om oude en nieuwe materialen te combineren denk bijvoorbeeld een s aan hout en RVS, dit kan een erg mooi resultaat opleveren. Een massief eiken badkamermeubel heeft van zichzelf al erg veel warmte en sfeer en kan je badkamer dus compleet maken. Het is ook erg leuk om een bad op pootjes toe te voegen aan de landelijke badkamer. Deze baden zijn overschilderbaar in elke kleur die je maar wenst.

landelijke badkamers

De badkamer is niet alleen een plek voor je persoonlijke hygiëne en om jezelf te verzorgen. De badkamer is tegenwoordig veel meer dan dat. Het is een plek waar je tot rust komt, een plek waar je kunt ontspannen, en een plek waar je volop kunt genieten. De landelijke sfeer is de perfecte sfeer om helemaal in te ontspannen. Met een warme, romantische en kalme uitstraling om volledig tot rust te komen. De oorsprong van de landelijke sfeer komt natuurlijk van de landelijke omgeving ofwel; het platteland. Hieraan is een bepaalde sfeer verbonden, rust, nostalgie en eenvoud. Maar tegenwoordig zijn er wel wat extra kenmerken aan toe gevoegd, bijvoorbeeld luxe en privacy. De hoofdregel is vaak “less is more”. Dus met de juiste kleuren en materialen, een aantal mooie losstaande meubels en bijpassende accessoires kom je al een heel eind!

Landelijke badkamer moet niet verwarren met de klassieke badkamer. Dit is iets wat vaak gebeurd maar dit zijn twee verschillende stijlen. Een landelijke badkamer kan soms namelijk ook best modern zijn. Deze stijl is namelijk erg veelzijdig. Door een landelijk badmeubel te combineren met een moderne inloopdouche en strakke kranen kun je de landelijke sfeer combineren met de landelijke sfeer.

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte landelijke badkamer. Neem gerust contact met ons op via de mail, chat, whatsapp of telefonisch. Het is ook mogelijk om langs te komen in een van onze showrooms in Borne, Wommelgem of Soest.

You may also like

Comments are closed here.