Hoog laag bed niet te vergelijken met een ouderwets verpleegbed


De verpleegbedden, ook wel ziekenhuisbedden of seniorenbedden genoemd, zijn handig als iemand hulpbehoevend is. Zo kan het bed op hoogte gezet worden tijdens het wassen, aankleden en uit bed stappen. Het bed kan zowel aan de hoofdkant als het voeteneinde afzonderlijk bewogen worden zodat de ideale lig of zithouding bereikt kan worden. Je vindt deze zorgbedden in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Ook kun je een hoog laag bed tijdelijk huren als er iemand in huis hulpbehoevend is door een ongeluk, ziekte of operatie. Het bed wordt vaak in de woonkamer geplaatst en is een ideale uitkomst. Het enige dat zo’n zorgbed niet heeft is klasse. De metalen randen en het zichtbare onderstel is alles behalve mooi.

Een mooi hoog laag bed

De Suite is al jarenlang expert op het gebied van hoog laag bedden. Zij hebben het standaard ziekenhuisbed klasse gegeven zodat het geïntegreerd kan worden in een slaapkamer zonder daarbij de sfeer te beïnvloeden. Sterker nog, het hoog laag bed is niet te onderscheiden van een normaal bed maar heeft wel alle luxe functies waar een zorgbed over dient te beschikken. Ook zijn er wielen onder gemonteerd zodat het bed eenvoudig van het andere bed afgeschoven kan worden. Dit is prettig als er via de andere kant zorg verleend dient te worden of om de vloer te stofzuigen.

Waarom kiezen voor een hoog laag bed of boxpring?

Naast hoog laag bedden met een normaal matras, heeft de Suite ook een hoog laag boxsping. Ook deze hoog laag boxsprings zijn qua stijl niet te onderscheiden van een boxpring zonder hoog laag functie. Als je al zorg aan huis krijgt is de meerwaarde van een verstelbaar bed wel duidelijk. Maar als dat niet het geval is, dan is het aanschaffen van een hoog laag bed helemaal geen gek idee, zeker niet als je op dit moment toe bent aan een nieuw bed. Een nieuw bed kan zomaar weer een jaar of 15 mee gaan. In deze jaren kan er een hoop veranderen. Als je alvast aan één zijde een hoog laag functie laat inbouwen dan ben je op eventuele ongemakken in de toekomst voorbereid en hoef je niet weer een nieuw bed aan te schaffen in de tussentijd.

Een hoog laag bed in jouw eigen style

Bij Suite kun je dus een kwalitatief zeer goed hoog laag bed kopen maar dan in precies de stijl en het ontwerp die jij mooi vindt. Zo kun je de afmeting van het bed zelf bepalen en de juiste bed hoogte, de materiaal keus en de kleuren geheel zelf samenstellen. Ook het matras kan op je lichaam afgesteld worden zodat een goede nachtrust op alle fronten gestimuleerd wordt. Op de website van De Suite kun je al een hoop voorbeelden zien van stijlvolle hoog laag bedden. In de showroom op de Zuidplaspolderweg 11 in Moordrecht kun je ook terecht zodat je deze speciale en zeer luxe bedden met eigen ogen kunt bekijken en ook direct kunt uitproberen.

You may also like

Comments are closed here.