interieurdesigner

De voordelen en nadelen van een personal designer


Het inrichten van een kantoorruimte is een leuke maar tijdrovende klus. Om zelf accessoires en kantoormeubelen uit te zoeken is natuurlijk heel leuk! Maar het is een hele klus. Ook moet je nadenken over waar je alle kantoormeubelen precies gaat neerzetten. Ga je dit allemaal zelf doen? Of ga je toch hulp inschakelen van een personal designer? SKEPP geeft jou een aantal voor- en nadelen van een personal designer. 

Voordeel: Je kantoor is in één keer volledig ingericht

Heb je geen zin en tijd om allerlei meubelzaken af te struinen op zoek naar de juiste kantoormeubelen? Dan biedt een personal designer uitkomst! Je verstuurt de plattegrond van jouw kantoorruimte naar de personal designer en diegene gaat gelijk met je kantoorruimte aan de slag! Je kantoorruimte wordt volledig ingericht en gestyled zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken.

Nadeel: Niet elk detail heb je in de hand

Een personal designer wil tegemoetkomen in jouw wensen en behoeften als het gaat om het inrichten van een kantoorruimte. Maar de personal designer wil ook de eigen creativiteit kwijt kunnen. Hierdoor kan het zijn dat er keuzes worden gemaakt door de personal designer die niet helemaal bij jou passen. Spreek van tevoren uit wat jouw wensen zijn zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. 

Voordeel: De inrichting sluit aan bij jouw bedrijf 

Je nieuwe kantoorinrichting moet passen bij jouw bedrijf. Zelf luister je bij het uitzoeken van kantoormeubilair vooral naar je eigen smaak. Je wilt je kantoorruimte misschien volledig naar je eigen smaak inrichten. Maar past dit wel bij het bedrijf? Je wilt voorkomen dat je bedrijfsidentiteit niet wordt weergegeven in je kantoorruimte. Een personal designer zal altijd kijken naar de bedrijfsidentiteit voor het inrichten van een kantoorruimte. Persoonlijke smaakt speelt bij de personal designer geen rol waardoor je verzekerd bent van een passende kantoorinrichting. 

Nadeel: Uitbesteden betekent hogere kosten

Het uitbesteden van je kantoorinrichting betekent ook hogere kosten. Het kost namelijk heel wat tijd om een kantoorruimte optimaal in te richten. Deze uren moeten uiteraard wel betaald worden aan de personal designer. Een personal designer zal uiteindelijk wel minder tijd kwijt zijn aan het inrichten van een kantoorruimte. 

Ga jij zelf je kantoorruimte inrichten of toch met een personal designer aan de slag? 

Ga je zelf aan de slag met je kantoorruimte of kies je na het lezen van dit blog toch voor een personal designer? Het grootste voordeel van een personal designer is dat je niet zelf de tijd kwijt bent aan de inrichting. Een personal designer denkt daarbij ook na over of een kantoorruimte efficiënt is ingedeeld. Kortom je bespaart flink wat tijd met een personal designer. 

You may also like

Comments are closed here.