chesterfield bank

Chesterfield zetels voor ieder interieur


De Chesterfield zetel is nog altijd erg populair. Dit komt onder andere doordat dit meubelstuk erg goed past in verschillende woonstijlen. Bovendien is de Chesterfield zetel niet enkel in de klassieke stijl beschikbaar, je hebt veel opties om uit te kiezen. Zo is er altijd een Chesterfield zetel die past in jouw interieur.

De klassieke Chesterfield zetel

De klassieke Chesterfield zetel is te herkennen aan het opvallende patroon met knopen op de leuning en de zitting. Deze zetels in de Engelse stijl die al aan het einde van de 18e eeuw ontworpen werden, hebben met hun populariteit bewezen tijdloos te zijn. Traditioneel werden Chesterfield zetels vervaardigd van donkerbruin leer, maar tegenwoordig zijn de zetels in allerlei kleuren en stoffen leverbaar zodat je er een geheel eigen draai aan kunt geven. In veel woonkamers vormt de Chesterfield zetel dan ook een ware eyecatcher.

Chesterfield meubels combineren met andere woonstijlen

Wie denkt aan een Chesterfield zetel plaatst deze waarschijnlijk direct in een klassiek interieur waar donkere bruintinten de boventoon voeren. Deze zetels zijn echter heel goed te combineren met tal van woonstijlen. Zo kun je Chesterfield meubels heel goed plaatsen in een industriële woonkamer, want deze zetels hebben naast een klassiek ook een robuust en stoer karakter. Ook in een landelijke woonstijl komen de zetels goed tot hun recht, net als in een modern interieur. Met Chesterfield meubels zijn heel veel combinaties mogelijk.

Chesterfield zetels voor je bedrijf

We zien de Chesterfield zetel niet alleen vaak in de woonkamer, maar ook in zakelijke settings terugkomen. Het robuuste karakter van de zetel draagt ook bij aan de formele sfeer van een kantoor of bedrijf. Ook in conceptstores is de Chesterfield zetel een meubelstuk dat vaak wordt gebruikt om een bepaalde sfeer te creëren. Met het tijdloze karakter en het vakmanschap waarmee de meubels vervaardigd worden, kunnen deze jaren mee.

Een Chesterfield zetel op maat

Wie op zoek is naar een Chesterfield meubel kan deze ook geheel op maat laten maken. Je kunt daarbij niet alleen kiezen voor de traditionele zetel, maar bijvoorbeeld ook voor twee- en drie-zits zetels, hoekzetels en stoelen. Bovendien heb je een ruime keuze in kleuren en stoffen waardoor je het meubelstuk geheel naar wens kunt samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bontgekleurde Chesterfield of een stoffen variant? Met meubels op maat kun je jouw eigen eyecatcher in de woonkamer creëren.

You may also like

Comments are closed here.