Breid je woonruimte uit door het plaatsen van een dakkapel


Wonen in de stad was altijd al een wens voor je geweest. Toen je ging studeren op je achttiende kon je niet wachten om uit het dorp te vertrekken en een nieuw leven te beginnen in de grote stad. Je hebt je gewillig laten opslokken door het bruisende bestaan in de binnenstad en de vele nieuwe mensen die je voortdurend ontmoette. En gedurende de jaren heb je een ware liefde voor de stad ontwikkeld waar je destijds bent gaan wonen.

Inmiddels zijn er sinds die studententijd al flink wat jaren voorbij gegaan en de stad ben je nooit meer uitgegaan. Je hebt een goede vaste baan waar je tevreden bent en je bent inmiddels alweer drie jaar getrouwd met de liefde van je leven. Steeds vaker hebben jullie het over gezinsuitbreiding en op een gegeven moment is het zover. Jullie zijn in blijde verwachting!

Het goede nieuws heeft je wel aan het denken gezet over wat je nou precies moet gaan doen. Jullie huis is jullie lief en jullie wonen er toch al een aantal jaren, dus je wilt er stiekem toch niet weg. Maar ruimte voor een babykamer is er eigenlijk toch niet. Tenzij je de zolder een flinke make over geeft en van opbergkamer en rommelhok weet te veranderen in een aangename ruimte.

dakkapel-creëer-je-woonruimte-en-lichtinval

Met een dakkapel creëer je woonruimte en lichtinval

Terwijl je eigenlijk nog zit te twijfelen over het qua ruimte wel genoeg is, komt je vrouw met een uitstekend idee. Waarom zou je de zolderkamer niet groter maken door de installatie van een dakkapel. Hiermee creëer je meer woonruimte, waardoor je het gebrek aan ruimte oplost. Daarnaast zorg je voor meer lichtinval, wat wel een vereiste is als je denkt aan hoe donker het nu is. En uiteindelijk verzekert de installatie van een dakkapel je woning van een waardevermeerdering, waardoor het een investering is die op lange termijn alleen maar helpt.

Natuurlijk ben je een beetje bezorgd over de dakopbouw kosten. Je hebt verschillende verhalen gehoord over niet te vertrouwen aannemers die torenhoge prijzen vragen voor een slecht uitgevoerde job. Toch hoeven de kosten voor kwalitatieve dakopbouw niet schrikbarend hoog te zijn. De prijs is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals het model, de dakschuinte, de hoogte, breedte en de gekozen opties en accessoires.

Voor dakopbouw Den Haag kun je het best terecht bij Ruiter Dakkapellen. Zij maken alle dakkapellen zelf in eigen fabriek van hoogstaande materialen en kunnen deze binnen een dagdeel bij je plaatsen. Ook het aanvragen van de door de gemeente benodigde vergunning voor het plaatsen van een dakkapel wordt door Ruiter Dakkapellen in een handomdraai voor je geregeld. Tijd om aan de slag te gaan en het dromen over een babykamer om te zetten in realiteit door het installeren van een dakkapel!

You may also like

Comments are closed here.