Originele planten in huis

After Christmas interieur tips!


Tijd om in actie te komen!
De feestdagen zijn weer achter de rug. Voor veel mensen betekent dat een kleine dip. De donkere maand januari staat voor de deur, waarin voor veel mensen weinig te beleven valt. Niet voor niets valt Blue Monday, volgens statistieken de meest depressieve dag van het jaar, in de maand januari. Tijd om in actie te komen dus. En jouw interieur een flinke oppepper te geven! Met de onderstaande After Christmas interieur tips kun je de wat saaie periode na de kerstdagen en oud en nieuw wat minder saai maken. Vrolijk jouw huiskamer maar eens op aan de hand van een of meer van deze januari interieur tips en jouw humeur en dat van jouw huisgenoten knapt snel op! 

Zorg voor mooie sfeerverlichting
Een van de beste interieur tips voor na de kerst is om te kiezen voor sfeerverlichting. Nu de kerstboom, kerststukjes en kerstlampjes uit huis zijn, is het feitelijk gewoon donker geworden in de huiskamer. En dat is niet prettig al je ’s avonds in de kamer zit, een boek wilt lezen of gezellig een drankje wilt doen. Breng daarom mooie led-verlichting in de woonkamer aan, zet een paar extra lampen neer en maak creatie gebruik van kleurverlichting. Wedden dat je je meteen een stuk opgewekter voelt? 

Koop een aantal originele planten
In een lijstje met januari interieur tips mogen huis- en kamerplanten niet ontbreken. Met enkele sfeerverhogende planten kun je een eigen soort vintage jungle creëren, waardoor je de kerstboom volledig vergeet. Met name hangplanten, zoals het erwtenplantje of het indrukwekkend mooie Chinees lantaarnplantje, maar bijvoorbeeld ook een of meer zaagcactussen, zorgen voor een gezellige groene sfeer in de woonkamer of eetkamer. 

Een licht bankstel of een relaxfauteuil
Wie op zoek is naar inspiratie voor After Christmas interieur tips, moet zeker het volgende idee in overweging nemen: een paar comfortabele lichte meubels aanschaffen. Een van de meer populaire interieur tips voor na de kerst is een relaxed wit bankstel of een relaxfauteuil, waar je lekker in weg kunt zakken. Door de lichte uitstraling van de bank knapt je humeur snel op. Dat komt omdat wit een rustgevend en ontspannend heeft op de gemoedstoestand heeft. Probeer het maar eens uit en ontdek dat het voelt alsof de lente vlak voor de deur staat!

You may also like

Comments are closed here.