wandplank

5 tips voor het decoreren van een wandplank


Een zwevende wandplank is een functioneel en trendy accessoire voor in huis. De wandplank kan je op allerlei manieren decoreren. Of je kan het gebruiken als opslag voor boeken of mappen. De wandplank geeft gelijk een warme en gezellige uitstraling op elke gewenste plek. Ben je benieuwd hoe je een wandplank leuk kan decoreren? Lees dan snel verder! 

Fotolijstjes 

Met wandplanken creëer je snel ruimte in je kamer. Of je nu weinig ruimte hebt en de opbergruimte goed kunt gebruiken of dat je graag je spullen leuk wilt uitstallen . Als decoratie kan je er leuke fotolijstjes met je mooiste foto’s opzetten. Een voordeel aan fotolijstjes is dat je ze ook vaak kunt verwisselen. Zo heb je steeds een nieuwe persoonlijke decoratie. 

Boeken 

Wil je een wandplank gebruiken als extra opslag ruimte? Dat kan natuurlijk ook! Als je een brede wandplank kiest dan kan je er veel boeken op kwijt. Naast de functionaliteit is, staat het ook nog eens leuk. Een rij boeken op een wandplank kan namelijk ook nog eens erg decoratief zijn. 

Kaarsen 

Wil je in de wintermaanden extra gezelligheid in huis? Ga dan voor een paar mooie kandelaars of kaarsen op de wandplank. In de avond steek je ze aan en dit zorgt gelijk voor een leuke sfeer. Combineer kleine kaarsen met een paar lange, zodat het wat speelser lijkt. 

Schilderij 

Heb je een grote kale muur en wil je deze muur opvullen? Zet dan een groot schilderij op de wandplank die past bij jouw interieur. Of kies juist voor een schilderij met opvallende kleuren die contrasteren bij jouw interieur, dit kan jouw woonkamer een stuk gezelliger maken. 

Plantjes 

Hou je van planten in je huis, maar heb je geen ruimte voor grote kamerplanten? Dan kan je kleine hangplantjes op de wandplank zetten als decoratie. Kies dan voor een plantje waarvan de bladeren over het potje heen vallen, dit zorgt voor een leuk speels effect. 

Wandplank kopen?

Ben je op zoek naar een mooie houten zwevende wandplank, neem dan een kijkje op de website van houtenladders.nl  en ontdek het ruime aanbod. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen over zwevende wandplanken? Kijk dan even bij de meest gestelde vragen op de website of stuur een email naar verkoop@houtenladders.nl. Zij helpen je graag verder.

You may also like

Comments are closed here.